Service, reparation og synsklargøring af specialbiler

Hos Odense Auto reparerer og servicerer vi alle slags specialbiler på vores værksted i Odense på Fyn. Vi har stor erfaring med reparation og servicering af både nye og gamle specialbiler – og passer rigtig godt på dem. Derfor bliver alle reparationer udført af vores Bosch systemtekniker, som er en af de få i Danmark, der er efteruddannet til at håndtere lige netop denne slags opgaver.

Det betyder, at vi bl.a. har indgående kendskab til:

  • Benzin og dieselsystemer
  • Elektronik
  • Testerbrug og måleteknikker
  • Komfort og sikkerhedssystemer
  • Hybridteknik og sikkerhed
  • Aircondition og produktkendskab

Der er ikke ret mange systemteknikere i Danmark og derfor er vi stolte af at være specialister i fejlfinding og reparation af biler på vores værksted i Odense. Bosch Car stiller utrolig høje krav til deres medlemmer – derfor kan du være sikker på et godt resultat, når du bruger os som dit bilværksted.

Reservedele til specialbiler

Har du brug for en speciel reservedel? Vi bruger vores netværk i hele verden, når vi skal fremskaffe originale reservedele til specielle biler. På den måde kan vi faktisk skaffe originale reservedele til næsten alle biler. Du er velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Odense Auto har også GeKo licens og derfor direkte kontakt med Audi, BWM, Folkevogn, Mercedes, Mini og Rolls-Royce. Derfor kan du få kvalificeret service og reparation hos os –
uanset hvilken bil, du har.

Vores værksted i Odense udfører reparationer af alle bilmærker og modeller. Vi reparerer både små og store skader med det nyeste udstyr og reservedele fra Bosch og andre førende
mærker. Vi har stor erfaring med mange forskellige typer biler – også specialbiler – og håndterer dem med stor respekt, så du trygt kan lade os reparere din bil.

Kontakt os gerne på telefon 66 11 99 01 for at høre mere