Klargøring til syn i Odense på Fyn

Odense Auto ApS tilbyder at klargøre din bil til syn. Hos os sker synet i samarbejde med Hjallese Bilsyn, som dækker lovpligtige syn af biler. Dette samarbejde giver dig en garanti for, at alt sker efter bogen – og resultatet er ikke til at sætte en finger på.

Vi har kvalificerede folk til klargøring til syn​

Det betyder, at når du bestiller en klargøring til syn, så bliver din bil kontrolleret af kvalificerede folk, der er uddannede til at sikre en ensartet, reel og ligeværdig bedømmelse af køretøjet.

Der er samtidig garanti for en uvildig og kvalificeret behandling ved klargøringen, eftersom der ikke vil være yderligere økonomiske interesser, som blandt andet ny salg og unødig reparation.

​Når du benytter os til at klargøre din bil til syn, sikrer du, at din bil bliver testet med det nyeste udstyr fra Bosch. Derudover er du sikker på, at din bil bliver gjort ordentlig klar til syn – og går igennem i første forsøg.

Bestil tid til klargøring af bilen til syn hos os​

Et syn er et kontroltjek af, hvorvidt din bil lever op til de gældende regler. Synet er lovpligtigt og skal foretages regelmæssigt. En almindelig bil skal til syn fire år efter, at den er blevet indregistreret og herefter hvert andet år. Vi anbefaler derfor, at du får gjort din bil klar, inden du skal til syn.

Kontakt vores autoværksted på telefon 66 11 99 01 eller på odenseauto@mail.dk for at bestille tid til klargøring til syn i Odense på Fyn.