Bilservice og serviceeftersyn i Odense og på Fyn

​Odense Auto ApS udfører bilservice af alle slags biler i forhold til OE (“Original Equipment” og originale serviceskemaer).​

Vores bilservice følger EU-reglerne om serviceeftersyn​

Du kan frit vælge, om du ønsker at få et serviceeftersyn eller en bilservice i henhold til de gældende EU-regler. Du bestemmer selv, om du vil benytte et mærkeværksted eller et uafhængigt værksted som os, til at servicere din bil. Det har ingen indflydelse på bilens fabriksgaranti.

Vi følger med andre ord reglerne for, hvordan et serviceeftersyn skal foretages, således bilens garanti ikke bortfalder, når du bestiller bilservice hos Odense Auto. Det betyder, at vi naturligvis har adgang til de biltekniske data, og at vi derved følger producenternes forskrifter og krav til serviceeftersyn.

Vi benytter det nyeste udstyr fra Bosch til bilservice​

Vi benytter det nyeste udstyr fra Bosch til at teste og kontrollere biler. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en god oplevelse her hos os – både i forhold til service og kvalitet. Derfor laves alle vores serviceeftersyn og bilservices med reservedele i høj kvalitet fra Bosch, fra andre førende leverandører eller fra producenten selv. Det er nemlig en garanti, vi ønsker at kunne give vores kunder.

Når din bil er til serviceeftersyn og bilservice, kan vi i samme forbindelse ordne dine dæk. Vores dækafdeling har det nyeste udstyr til dækmontering, afbalancering og 4-hjulsudmåling. Vi har formået at samle det hele ét sted, så vi kan være dit foretrukne værksted – uanset hvad du skal have fikset.

Kontakt os på telefon 66 11 99 01 eller på vores e-mail, som er odenseauto@mail.dk, hvis du ønsker dækskifte, serviceeftersyn og bilservice.​