Autoværksted Odense – den bedste service og reparation af biler

Hos Odense Auto har vi fokus på kvalitet. Vi servicerer og reparerer biler med reservedele af højeste kvalitet fra Bosch og andre førende leverandører. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores værksted Odense. Derfor vil du også opleve, at vi ikke altid giver det billigste tilbud på autoservice. Men på den lange bane vil den gode kvalitet sikre resultater, som holder i mange år – og derfor sparer du alligevel penge ved at bruge vores værksted Odense. Vi laver tingene ordentligt og giver os tid til at løse alle opgaver til perfektion og tilføje det sidste “finish”.

Et specialiseret værksted i Odense

På vores værksted Odense bruger vi det nyeste udstyr fra Bosch. Derfor er du og din bil sikret et godt og holdbart resultat. Vi har også en dækafdeling, som naturligvis bruger moderne udstyr til dækmontering, afbalancering og 4-hjulsudmåling. Vi leverer dæk fra de førende dækfabrikker og har meget konkurrencedygtige priser.

Hos Odense Auto på Fyn kan vi udføre alt, hvad et bilværksted bør tilbyde – og mere til. Vores hold består af en systemtekniker, en mekaniker og en automontør, som alle er imødekommende og klar til at hjælpe dig med bilproblemer, service og meget mere. Ingen opgave er for stor eller lille – vi tager imod dem alle, så du trygt kan køre videre.

Bosch værksted med GeKo Licens

Vores værksted er en del af kæden Bosch, der stiller høje krav til sine bilværksteder. Derfor er du sikret gode resultater hos os. Vi bruger altid det nyeste udstyr fra Bosch og andre førende mærker – og går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi også GeKo licens, der giver direkte kontakt til bilproducenterne og deres originale værktøj til fejlfinding. Med GeKo licens kan vi grundigt undersøge, hvad der er galt med din bil og hvordan vi skal løse det. På den måde undgår du unødvendige reparationer. Ligesom vi er autoriserede til at stemple din servicebog.

Kontakt os på telefon 66 11 99 01 eller på vores e-mail: odenseauto@mail.dk, hvis du ønsker bilservice, dækskifte, synsklargøring eller reparation af din bil.