Om os

Odense Auto – midt i Odense

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Vores værkstedets størrelse er udfordret af travlhed, men vi vil ikke bytte den centrale beliggenhed for at udvide. I stedet investerer vi løbende i det nyeste teknologiske testudstyr.

Vores online adgang til en lang række bilfabrikanternes data og anvisninger gør, at vi kan arbejde effektivt i forhold til at lokalisere fejl og reparere dem – præcist og effektivt.

Hos Odense Auto er vi tre professionelle, grundige og garvede mekanikere med stor faglig stolthed: Indehaver Tue Svendsen samt Patrick From og Steffen Hansen.

Odense Auto blev stifter af Tue Svendesen i 1999 i Frederiksgade. Værkstedet har siden 2004 haft sin nuværende beliggenhed og siden 2009 været en del af Bosch Car Service.

Din Bilpartner er en krævende værkstedskæde at være medlem af, og det holder os på et højt niveau, hvad angår uddannelse, udstyr og udvikling. Hos Odense Auto står vi aldrig stille.

Kontakt os på telefon 66 11 99 01 eller mail odenseauto@mail.dk