Dækcenter i Odense med dæk fra især Michelin og Continental​

​Odense Auto kan hjælpe dig med nye dæk til din bil. Vi sælger alle dækmærker, men vi er specialiseret inden for mærker såsom Michelin og Continental.

Vi monterer nye dæk og fælge på alle køretøjer, og du kan søge på størrelser og priser direkte på vores udbyders hjemmeside. Du går blot ind på hjulskift.dk, hvor du taster dine oplysninger ind.

Der er tre muligheder, når du søger priser på dæk fra Odense Auto, og den nemmeste er, at du blot taster din nummerplade ind. Du kan også vælge at indtaste bilmærke og model ind, eller du kan søge helt specifikt på bredde, højde og diameter, hvilket især gør sig gældende, hvis du ikke bruger standardstørrelse.

Nyeste dækmaskiner fra Bosch på vores dækcenter​

Udover at tilbyde kvalitetsdæk fra Michelin og Continental, så ligger vores dækcenter også inde med det nyeste udstyr, når der skal skiftes dæk på din bil. Alle dæk bliver monteret med de nyeste dækmaskiner fra Bosch, hvilket efterfølgende er med til at sikre dig en god og sikker kørsel.

Dækhotel på Dækcenter i Odense til sommer- eller vinterdæk

Du kan også få skiftet til sommer- og vinterdæk. Vores dækcenter har i den forbindelse et dækhotel, hvor vi kan opbevare dine sommerdæk og vinterdæk. Derved undgår du dels at skulle transportere dem frem og tilbage, og dels at have dæk liggende og fylde op i din bolig. Dette gør det nemt for dig, da du ikke skal bekymre dig om at opbevare disse.

Firehjulsudmåling / sporing

Vi råder blandt andet over en topmoderne 3D firehjulsudmåler til at justere undervogne. En 3D firehjulsudmåler er en helt ny teknologi, hvor vi ikke behøver at løfte bilen på vores dækcenter. Det gør, at vi kan få nogle helt præcise tal og vinkler. Vores maskine er godkendt til at justere undervognen på blandt andet Audi, Mercedes, Porsche og Lamborghini og andre på dækcentret.

Kontakt vores dækcenter på Fyn på telefon: 66 11 99 01 eller skriv til odenseauto@mail.dk​ for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.